Като фенове на футбола ни е добре известно, че Алекс

...
Като фенове на футбола ни е добре известно, че Алекс
Коментари Харесай

От какво се е страхувала Алекс Морган

Като почитатели на футбола ни е добре известно, че Алекс Морган е освен измежду най-хубавите, а и измежду най-секси футболистките.
 Алекс Морган, Кристиано Роналдо, обвиняванията в обезчестяване и за какво футболистката атакува сътрудника си
Изнасилвач ли е Кристиано Роналдо

Алекс Морган опреледено счита, че има нещо гнило в цялата обстановка

30-годишната американка може да направи чудеса с топка в краката и към този момент е спечелила съвсем всеки важен трофей на отборно и самостоятелно ниво.

Поредният мач, в който би трябвало да победи, пък е в персонален проект. Няколко месеца откакто завоюва Световното състезание по футбол за дами с националния тим на Съединени американски щати Морган разгласи, че ще става майка за първи път.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Morgan (@alexmorgan13) на Апр 19, 2020 в 10:17 PDT

Това, несъмнено, не беше някаква изненада, тъй като въпреки всичко от 2014 година е омъжена жена. Терминът на Алекс Морган е през април и е изцяло обикновено страстите ѝ да бушуват с цялостна мощ.

В профила си в Instagram даже реши да показа, че постоянно е мечтаела да бъде бременна. Признава, че не е била сигурна за това по какъв начин ще се оправи със задачата да бъде майка, само че бременността постоянно е била нещо доста красиво за нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Morgan (@alexmorgan13) на Апр 11, 2020 в 5:30 PDT

Морган написа, че това може да се дължи на страховете ѝ, че може този интервал да бъде проблематичен или пък, че в никакъв случай няма да може да върне предходната си физическа форма. Алекс Морган насочва и обръщение към всички бъдещи майки да не се тормозят и да не не помнят, че са красиви.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Morgan (@alexmorgan13) на Апр 8, 2020 в 7:24 PDT

Ние пък не се съмняваме, че футболистката ще се върне бързо в познатата форма, тъй като, както се вижда в постовете нагоре, е упражнявала интензивно по време на бременността.
 Алекс Морган, бременността ѝ, Олимпийските игри в Токио и какви са проектите ѝ за завръщане
Алекс Морган е секси мама, която може всичко

Футболистката желае да се завърне на терена единствено три месеца откакто роди

Няма да ѝ се постанова и да бърза доста, тъй като Олимпиадата в Токио беше отсрочена. Казваме го, тъй като Алекс Морган възнамеряваше да вземе присъединяване в нея има-няма два месеца след раждането.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР