Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, обсъжда устойчивостта

...
Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, обсъжда устойчивостта
Коментари Харесай

Биткойн и Етериум остават силни на фона на банковата криза – Кати Ууд от Ark Invest

Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на ARK Invest, разисква устойчивостта на Биткойн и Етериум на фона на неотдавнашните пазарни рецесии и продължаващата функционалност на съответните блокчейн мрежи.

Главният изпълнителен шеф на ARK Invest Кати Ууд разяснява устойчивостта на мрежите на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) по време на неотдавнашните рецесии, с които се сблъскаха обичайните пазари.

В неотдавнашния епизод на Ууд изрази своята убеденост в главната технология на тези мрежи, която им разрешава да продължат да работят безпроблемно макар високопрофилния срив на Silvergate Bank и Silicon Valley Bank.

Ууд посочи надеждността на блокчейн мрежите на Биткойн и Етериум, като означи, че не е имало спирания на транзакциите и положението на мрежата към момента е доста положително.

Тя също по този начин означи, че функционалността за автоматизиран марджин прът в смарт договорите е траяла да работи съгласно упованията в тази свръхобезпечена система.

Освен това Ууд счита, че неотдавнашните разтърсвания на обичайните пазари са обезпечили позитивна вероятност за бъдещето на криптовалутите.

Сривът на две обществено търгувани банки акцентира смисъла на децентрализираните и транспарантни системи, които съгласно Ууд ще продължат да поддържат растежа на цифровите портфейли.

Тя също по този начин допуска, че неуспехът на повече централизирани структури ще ускори в допълнение доказателството за концепцията на децентрализираните мрежи.




Като цяло мненията на Ууд демонстрират, че тя е оптимист за дълготрайните вероятности на криптовалутите, изключително на Биткойн и Етериум. Въпреки натиска върху ликвидността, който визира както обичайните, по този начин и криптопазарите, технологията, залегнала в основата на тези мрежи, е посочила забележителна резистентност и предлага солидна опция на обичайните финансови системи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР