Катето Евро призна, че заради малък трудов стаж не може

...
Катето Евро призна, че заради малък трудов стаж не може
Коментари Харесай

Сън не я хваща: Катето Евро си скубе косите заради рекордно ...

Катето Евро призна, че поради дребен трудов стаж не може да стартира да получава обикновено  възнаграждение на старини. Катето  може да получи единствено обществена пенсия, която сега е 247 лева Тя обаче се дава на 70-годишна възраст, което значи, че на актрисата й остават още 4 години.

Евро не крие, че ненапълно сама е отговорна за ситуацията, в което е изпаднала, само че такива са били изискванията за работа в актьорските среди.

" Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми задължения са били без контракт. Не съм мислила като млада, че ми трябват толкоз години за пенсия ", жалва се актрисата.

Въпреки неволите Катето Евро остава положителна и се заканва, че до момента в който може ще работи, тъй като това я кара да се усеща добре, написа „ България Днес “.

Много наши популярни артисти и артисти не могат да се пенсионират, тъй като са работили без контракти. Не са плащали налози, както и осигуровки за стаж. А се знае, че хонорарите по време на соц-а по никакъв начин не са били ниски за ония години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР