Катарските собственици на Пари Сен Жермен не искат да инвестират

...
Катарските собственици на Пари Сен Жермен не искат да инвестират
Коментари Харесай

Собствениците на ПСЖ няма да инвестират в Ливърпул и Юнайтед

Катарските притежатели на Пари Сен Жермен не желаят да влагат в Ливърпул или Манчестър Юнайтед, твърди The Times. По-рано през седмицата на Острова писаха, че Qatar Sports Investment обмислят или да влагат или да придобият напълно клуб от Висшата лига.

Въпреки това, съгласно The Times, QSI преглеждат единствено закупуването на миноритарен дял в първокласен тим, защото нямат проекти да продават ПСЖ.В понеделник беше обявено, че президентът на френския първенец Насер Ал-Хелайфи се е срещнал с сътрудника си от Тотнъм - Даниел Леви. Тя се е състояла в Лондон и макар че източници, близки до Леви настояват, че това е бил просто другарски диалог, на нея евентуално е било обсъждано съучастничество в собствеността на Тотнъм.

Малко по-късно беше разкрито, че фондът обмисля да влага 1 милиард евро в „ шпорите “, а против тази сума ще получи в подмяна 25% от акциите на лондонския клуб. Собствениците на ПСЖ обаче нямат интерес за сходни интервенции в отборите на Ливърпул и Ман Юнайтед, за които беше оповестено, че се търсят нови вложители.

Към момента Qatar Sports Investment има ПСЖ и 22% от португалския Спортинг Брага.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР