КАТ с голяма промяна за глобите на шофьорите! Въвежда се

...
КАТ с голяма промяна за глобите на шофьорите! Въвежда се
Коментари Харесай

КАТ с голяма промяна за глобите на шофьорите!

КАТ с огромна смяна за санкциите на водачите! Въвежда се система за несъмнено електронно връчване на фишовете за санкции. Получено посредством нея известие има неоспорима правна стойност и не може да бъде обжалвано в съда. Чрез новата интеграция сред Министерство на вътрешните работи и МЕУ към този момент може електронно да бъде връчен фиш. Запознаването със наличието се смята за миг на връчване. Това съобщи Николай Минев, специалист, взел участие в създаването на системите за електронно ръководство.

Според него системата за електронно връчване на фишове и наказателни постановления за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата работи все по-ефективно.

Платформата се състои от няколко независими съставния елемент.

„ На първо място е порталът за достъп до електронни и административни услуги. В него са оповестени над 1200 административни услуги, които може да се заявят от целия свят. Освен това има и система за несъмнено електронно връчване. Получено посредством нея известие има неоспорима правна стойност и не може да бъде обжалвано в съда. Към момента има връчени над 7 млн. документа. Нова е и интеграцията сред Министерство на вътрешните работи и МЕУ, тъй че да може електронно да бъде връчен фиш. Запознаването със наличието се смята за момента на връчване “, съобщи той пред Нова ТВ.

Чрез регистрация в портала за достъп до електронни и административни услуги eGov може да се получи достъп до системата за връчване на фишове, сподели още Минев.

Източник – NOVA

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР