Късно снощи от Военното министерство изнесоха повече информация за трагичния

...
Късно снощи от Военното министерство изнесоха повече информация за трагичния
Коментари Харесай

Починалият матрос бил с още 3-ма в барокамерата

Късно нощес от Военното министерство изнесоха повече информация за трагичния случай, при който умря матрос Спас Пенчев в барокамерата на Военноморската болница във Варна. Инцидентът е станал до момента в който мъжът бил на процедура по време на годишни медицински прегледи, на които е имало и симулация на водолазни спускания, пише standartnews.com.

``
реклама

В барокамерата са били общо 4-ма души, като останалите трима матроси са в положително положение. Именно те са алармирали за съществуването на проблем. Присъстващият наблюдаващ доктор неотложно е оказал помощ на военнослужещия. Смъртта евентуално е настъпила вследствие на ненадейно зародил здравословен проблем. Причините ще бъдат дефинитивно изяснени и доказани след приключването на досъдебното произвеждане.

Барокамерата във Варна е сертифицирана и за медицински проучвания, и за провеждането на тренировки на водолази от флота. По времето на такава реплика на втурване е умрял матросът.

36-годишният матрос Спас Пенчев от Военноморските сили умря при осъществяване на годишни медицински прегледи с имитационни водолазни спускания в барокамера. Бащата на едно дете е служил в отделение 34 590-Бургас, на 36 години, той е карал пета година на работа в Българската войска. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР