Късно снощи Арсенал постигна победа с 3:0 над гостуващия Нюкасъл

...
Късно снощи Арсенал постигна победа с 3:0 над гостуващия Нюкасъл
Коментари Харесай

Артета хвали младоците: Знам на какво са способни младоците

Късно нощес Арсенал реализира победа с 3:0 над гостуващия Нюкасъл и с това затвърди положителното си показване в последните седмици. “Топчиите” нямат загуба последните си пет срещи, изкачиха се в първата десятка с 27 точки.

Във вчерашната вечер те върнаха усмивките на почитателите, както и на своя управител Микел Артета с чудесно второ полувреме и две попадения на Пиер-Емерик Обамеянг, едно добави Букайо Сака, а различен гений - Емил Смит Роу му асистира. Двамата младоци още веднъж бяха измежду хората, които бяха измежду най-дейните на терена за лондончани.

“Когато печелим, усмивката ми се връща. Знам на какво са способни (младите таланти) и се развиват в вярната посока. Представянето им бе ужасно,” похвали своите играчи Артета след мача.

Плеймейкърът Смит Роу е записал пет асистенции от началото на сезона и последните му изяви от ден на ден затвърждава мястото си в титулярната единайсеторка.

“Наслаждавахме се на постигнатото. Направихме го като тим и сме доста щастливи от успеха и трите точи. Всички сме здрави, цялата група тренира дружно и мисля, че го демонстрираме на терена. За страдание имахме някои травми, само че мениджърът ми даде късмет и се надяваме да му се отмъщавам. Опитвам се да употребявам всяка опция, с цел да покажа какво мога и че имам място в този тим,” съобщи след мача геният.
Премиър лийг 19 кръг, понеделник 18 януари  Арсенал 3:0краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР