Каскадьор, който е работил със звезди от ранга на холивудския

...
Каскадьор, който е работил със звезди от ранга на холивудския
Коментари Харесай

Каскадьор на Брад Пит влиза в Игри на волята

Каскадьор, който е работил със звезди от ранга на холивудския ас Брад Пит, се причислява към екипа на новото предаване Игри на волята: България. В шоуто Захари Грозданов – Захо ще влезе в ролята на основен съветник.

“Едни от най-трудните неща, на пръв взор наподобяват най-лесни. Например, театралният пердах. В него би трябвало да играеш, само че би трябвало и да пазиш актьорите. Блъскал съм се с кола, с мотор, летял съм, дърпали са ме с въжета, били са ме, палили са ме. Общо взето, няма нещо, което да не съм правил. Дори съм бил дубльор на жени”, споделя пред Нова тв мъжът, който се е разписвал с присъединяване в продукзии като Игра на тронове, Хелбой, Z-та международна война, Инферно и доста други.

Той ще е първият човек, който тества всяка една игра - за сигурност, за трудност и т. н. Участниците ще се състезават всекидневно за по-добри условия за живот, като най-важна ще е борбата за територия, в която се взема решение кой тим къде ще живее през седмицата - на необитаем плаж, в рибарска барака или в първокласна къща.

Отделно капитаните на трите тима ще се борят за разнообразни привилегии на своите съотборници. В риалити формата ще забележим и елиминационни борби.

"Всяка каскада е сама за себе си, по този начин е и тук. Всяка една борба е друга и от време на време нещо супер дребно може да се окаже съдбовно. Аз би трябвало да мисля най-много за участниците, които минават през борбите, само че и за екипа, който е към тях и снима “, добавя Грозданов.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР