Къща за гости за алтернативен селски туризъм в с. Мезек

...
Къща за гости за алтернативен селски туризъм в с. Мезек
Коментари Харесай

Къща за гости отива на публична продан заради дългове

Къща за посетители за различен селски туризъм в с. Мезек със застроена повърхност от 340,93 кв. м., жилищна постройка към нея с повърхност от 20 кв.м. и урегулиран аграрен парцел с повърхност от 1 032 кв. м., отива на обществена обмен, оповестиха от Национална агенция за приходите. В парцела има построен тръбопровод, канализация и електрификация. Къщата се състои от два надземни етажа и полусутерен и разполага с 5 удобно и съвременно обзаведени стаи, във всяка от които има климатик и централно отопление, WI-FI, интернет, цифрова телевизия, LED тв приемник и хигиеничен възел с душ кабина.

Търгът ще е с скрито наддаване  е плануван за 15 май. Първоначалната цена на къщата за посетители е 600 000 лева, а размерът на депозита за присъединяване в търга е 120 000 лева, прецизират данъчните. 

Имуществото на задължените лица се афишира на обществена продажба посредством търг с скрито или очевидно наддаване, откакто бъдат изчерпани всички начини за непринудено заплащане на просрочените обществени отговорности. С приходите от провежданите търгове се покриват отчасти или изцяло обществени отговорности на притежателите им, изясняват от приходната организация.

От териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Пловдив предлагат на компаниите и на физическите лица от време на време да ревизират онлайн имат ли настоящи отговорности или формирано изпълнително дело и да ги погасяват навреме. Справката става в Портала за е-услуги на Национална агенция за приходите, налични с личен идентификационен код (ПИК) и с електронен автограф (КЕП). От приходната организация предлагат, с цел да не се стига до наложително осъществяване, при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки жителите и компаниите да се свързват навреме с дирекция „ Събиране “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР