Кървава трагедия в София26-годишният мъж, който вчера застреля 23-годишната си

...
Кървава трагедия в София26-годишният мъж, който вчера застреля 23-годишната си
Коментари Харесай

Кървава трагедия в София

Кървава покруса в София
26-годишният мъж, който през вчерашния ден простреля 23-годишната си другарка и едногодишната си дъщеричка е подал сигнал за душевен тормоз в петък, откакто в четвъртък те се разделят. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов на брифинг, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иванов добави, че в границите на профилирана полицейска интервенция на територията на целия град, в която се е присъединил отряд „ Кобра “ и следово куче са били тествани всички вероятни адреси, на които е можел да се укрие.

Иванов добави, че преди да нанесе съдбовния изстрел върху едногодишното си дете, Викторио Александров е пътувал в такси.

“Получихме сигнал от таксиметров лидер, който съобщи, че към 19.00 ч. въпросното лице, за което бяхме популяризирали фотография в медиите, го е качил. Той е бил застрашен от причинителя. В непосредственост до бензиностанция в региона на Долни Богров го е принудил да спре и дружно с детето е влезнал в шубраци в тъмна околност. По време на диалога, очевидецът твърди, че детето от самото начало е плакало “, сподели още ст. комисар Иванов.

Той изясни, че очевидецът е споделил, че мъжът му е споделил, че има желание да се самоубие, само че е декларирал, че детето би трябвало да живее.

„ При обхода на мястото сътрудниците чуват изстрели и ги откриват. Убийството на детето и опита за самоубийство са станали към 23.30 ч. “, сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи и посочи, че оръжието, с което е осъществено закононарушението е намерено и е законно притежаваното от Александров, който от 5 години работи в охранителна компания.

На журналистически въпрос дали има сигнали против килъра, Иванов разясни, че има един сигнал, само че той е от мъжа, че дамата му нанася душевен тормоз предходната седмица, само че към момента не я явен резултатът от жалбата, защото тя е подадена в петък. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи изясни, че двойката са живеели от година и половина в „ Надежда “ на фамилни начала и добави, че преди година също са се разделяли.

„ Той ще бъде разпитан, когато здравословното му положение разрешава. Взета му е кръвна проба, само че експертизата към момента не е подготвена “, изясни ст. комисар Иванов.

Ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова съобщи, че към този момент няма подозрение, че причинителят на закононарушението е бащата и сподели каква е предисторията на нещастието.

„ Миналата седмица е честван рожденият ден на детето. От към седмица причинителят не живее в жилището. След скандал сред него и убитата в събота и неделя, бащата на убитата е преспивал в дома, притеснявайки се от дейности на причинителя на тежкото закононарушение “, изясни Русинова.

Тя посочи, че през вчерашния ден в 17.20 часа майката на убитата е посетила жилището, тъй като не е имала връзка с нея по телефона.

„ След като не е могла да влезе, е извикала ключар и е намерила умрялата млада жена с две огнестрелни рани. Детето не е било в жилището. Около 18.30 часа е подаден сигнал в полицията и е почнало издирването на причинителя на действието и детето. Установено е мястото, към което се е движил той. Оказано е подпомагане от неговия татко и от водач на такси, който го е превозил до мястото, на което в следствие той е открит. Установен е часът, в който той идва в жилището, и след няколко минути той излиза от там тичайки и с дете на ръце “, изясни прокурор Русинова.

Тя съобщи, че детето е било простреляно в дясното око и когато са били открити и двамата са били живи.

„ Бащата е без заплаха за живота, настанен е в болничното заведение с прострелна рана в главата, само че тя по-скоро е единствено одраскване, няма патрон в главата. Досъдебното произвеждане е докладвано на наблюдаващ прокурор и ще бъдат подхванати съответните дейности за привличането на причинителя в качеството му на обвинен и ще бъде взета най-тежката мярка “, изясни Русинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР