Кармата ни е заложена в нашата дата на раждане. Ето

...
Кармата ни е заложена в нашата дата на раждане. Ето
Коментари Харесай

Каква карма имате според датата си на раждане

Кармата ни е заложена в нашата дата на раждане. Ето какво крие тя съгласно интервала, в който сме родени. 

1-10 януари

Хората, родени през този интервал, не обичат разногласията и суетата, привързани са към околните си. Те са търпеливи и работливи. Никога не завиждат на другите. Опитват се да реализират всичко сами. 

11-19 януари

Тези хора са извънредно надарени и умни. Те държат на думата си. Ценят образованието и постоянно имат триумф в работата. 

20-29 януари

Хората, родени през този интервал, имат следните качества: искреност, досетливост и автентичност. Едновременно с това те ценят другарство, не обичат ограничавания и елементарно преодоляват компликациите.

30 януари - 8 февруари

Тези персони се отличават с почтеност и доброжелателност към другите. Те не обичат неискрени хора. Впечатляват близките с развитото си възприятие за комизъм и влечението си към науката и спорта.

9-18 февруари

Тези персони постоянно търсят нови чувства, ценят свободата и са новатори в съвсем всичко. Те имат необятен кръг другари и са извънредно харесвани от противоположния пол.

19-29 февруари

Хората, родени в този интервал, не толерират спорове. Те се отличават с позитивно отношение към живота и развити креативен качества. В сложни обстановки не губят религия.

1-10 март

Родените при започване на март се отличават с нараснала сензитивност - те разкриват страстите и възприятията на другите хора, само че в същото време резервират уважението си към тях. Тези персони ценят фамилията, само че са склонни към неприятни привички.

11-20 март

Родените през този интервал имат богато въображение и реализират триумф в съвсем всяка област, тъй като знаят по какъв начин да осъществен фантазиите си. Те са надарени със свръхестествени качества и имат мощна позитивна сила.

21-31 март

Тези хора ясно следват задачите си и в никакъв случай не се отхвърлят от това, което желаят. Те не обичат да се подчиняват. Рядко остават сами.

1-10 април

Хората, родени в този интервал, с лекост оказват въздействие на другите и са в положение да реализират това, което желаят, тъй като знаят по какъв начин да се любуват на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР