Карлос Алкарас без съмнение е най-талантливият представител на новото поколение

...
Карлос Алкарас без съмнение е най-талантливият представител на новото поколение
Коментари Харесай

Тийнейджърски неволи: Алкарас призна, че родителите му все още решават вместо него

Карлос Алкарас без подозрение е най-талантливият представител на новото потомство и върви самоуверено по стъпките на Рафаел Надал. 18-годишният тенисист се трансформира в най-младия първенец на Мастърса в Маями и също така този понеделник направи своя дебют в топ 10 на света, а съвсем всички анализатори виждат младока като сигурен предстоящ номер едно в ранглистата.

Оказва се обаче, че Алкарас има сходни проблеми с тези на всички останали младежи, макар че към този момент е натрупал съществено финансово положение и е едно от най-разпознаваеми лица в тениса. Деветият в ранглистата не скри, че той е към момента едно невръстно момче за своите родители и те вземат множеството решения вместо него, а ето и точните думи на испанеца:

" Все още мама и баща управлява моите финанси. Не им желая позволение, в случай че реша да си купя нови стикове за голф, само че нещата не стоят по този начин, в случай че става въпрос за безценен автомобил. Към момента се боря, с цел да бъда самостоятелен в това отношение. Баща ми е по-строг от майка ми, тъй че се обръщам към нея, когато желая да изляза. Нямам някакви наложени ограничавания за времето, само че те постоянно ми споделят да не закъснявам доста. Понякога се случва да се прибера късно и се пробвам да бъда оптимално спокоен, единствено че те постоянно се разсънват " - споделя Карлос в шоуто " El Hormiguero ".

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР