Карло Анчелоти даде по-обширно интервю за La Gazzetta dello Sport,

...
Карло Анчелоти даде по-обширно интервю за La Gazzetta dello Sport,
Коментари Харесай

Анчелоти: Роналдо може да си мисли, че още е на 20, но не е

Карло Анчелоти даде по-обширно изявление за " La Gazzetta dello Sport ", в което приказва за тематики, които са му доста близки заради предишното, само че и заради обстоятелството, че той е треньор на най-титулувания клуб в Испания.

“Кристиано? Последния мач на Португалия не го гледах, бях на пица с внуците. Оставен на пейката? Не ме учудва, във футбола всичко е допустимо. Може да мисли и да се усеща като на 20 години, тъй като се е грижил добре за тялото си, само че в националния тим има огромна конкуренция ”, коментиа Анчелоти.

„ Мога да приказвам по какъв начин го претърпях. Никога не съм имал проблем с него. Напротив, той реши всичките ми проблеми. Как може да е проблем човек, който вкарва гол във всеки мач. Беше ми доста елементарно да се оправя с него ”, добави италианският експерт.

„ Тики-така футбол на Испания? Не ме е позор да седнал съм и да очаквам късмет на контра, даже когато имам играчи с огромни качества. С играчи като Винисиус и Мбапе, когато откраднете топката, ще бъдете като нарушители. Моуриньо е един от най-великите и самият той сподели, че е спечелил доста мачове със солидна отбрана и контраатаки ”, добави Карло Анчелоти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР