НЮ ЙОРК (АП) — Една политическа партия провежда спешни пресконференции

...
НЮ ЙОРК (АП) — Една политическа партия провежда спешни пресконференции
Коментари Харесай

Гласуването на неграждани, което вече е незаконно на федералните избори, се превръща в централна част от съобщенията на Републиканската партия през 2024 г.

НЮ ЙОРК (АП) — Една политическа партия организира незабавни конференции и чувания в Конгреса по тематиката. Другият споделя, че това е рисково разпръскване, предопределено да посее подозрения преди тазгодишните президентски избори.

През последните месеци призракът на имигрантите, които гласоподават нелегално в Съединени американски щати, се трансформира във водеща тематика за диалози за републиканците през изборната година. Те настояват, че законодателството е належащо за отбрана на неприкосновеността на вота, защото страната е изправена пред невиждани равнища на незаконна имиграция на южната си граница.

Гласуването на неграждани към този момент е нелегално на федерални избори и няма индикации, че това се случва на всички места в обилни количества. Въпреки това републиканските законодатели на федерално и щатско равнище хвърлят силата си зад въпроса, въвеждайки законодателство и ограничения за есенно гласоподаване. Дейността подсигурява, че въпросът ще остане на напред във времето в съзнанието на гласоподавателите през идващите месеци.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР