Проливни валежи предизвикаха наводнения и свлачища в западната германска провинция

...
Проливни валежи предизвикаха наводнения и свлачища в западната германска провинция
Коментари Харесай

Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия

Проливни превалявания провокираха наводнения и свлачища в западната немска провинция Саар, оповестиха немските медии.

Най-тежко е ситуацията в югоизточните елементи на провинцията – Нойкирхен, Саарпфалц и столицата Саарбрюкен.

Хора бяха евакуирани от здания в тези региони. Засега няма данни за жертви и ранени. Гражданите бяха приканени да стоят надалеч от наводнените региони и в случай че е належащо, да прекарат нощта другаде.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

Канцлерът Олаф Шолц анулира предизборна демонстрация в Саар, планувана за през днешния ден. Вместо това той ще се запознае персонално с ситуацията в провинцията и ще огледа провалите дружно с районния министър председател Анке Релингер.

Снимка: Reuters

На среща нощес Министерският съвет на Саар разгласи бедствието за такова от районен мащаб, което прави допустимо отпущането на средства от регионалното държавно управление за подкрепяне на засегнатите региони и общини.

Снимка: Reuters

Германската метеорологична работа предизвести, че проливните дъждове ще продължат и в събота, изключително в регионите западно от Рейн. След това се чака преваляванията последователно да отслабнат.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР