Полицията с мерки за спокойното протичане на футболния двубой довечера

...
</TD
>Полицията с мерки за спокойното протичане на футболния двубой довечера
Коментари Харесай

Полицията взима мерки за мача Локо - Левски

Полицията с ограничения за спокойното протичане на футболния дуел тази вечер на стадион " Локомотив " в Пловдив. Мачът сред ПФК " Локомотив “ и ПФК " Левски “ стартира от 20.15 часа, а за защитата му, както и за застраховане на публичния ред на територията на града, са ангажирани униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи и придадени сили от Зонално жандармерийско ръководство.

Съобразно законовите им пълномощия чиновниците ще реагират на всеки сигнал за нарушаване или противообществена демонстрация, ще наблюдават и за недопускане на пътни катастрофи.  

На построените контролно-пропускателни пунктове на входовете на спортното оборудване всички гости ще преминат през полицейска инспекция.

Припомняме, че е наложително представянето на документ за идентичност. Деца до 14 години влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Няма дасе позволяват фенове с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия; носещи неразрешени или рискови предмети; използвали алкохол и/или наркотични субстанции.

Спрямо причинители на нарушавания или противообществени прояви по време на спортното събитие ще бъде търсена отговорност по Закона за защита на публичния ред при всеобщи спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Във връзка с ограниченията за обезпечаване на сигурността на придвижване в периметъра на стадион " Локомотив “ е допустимо краткотрайно и поетапно прекъсване на пътни транспортни средства. Ограничението ще важи за следните сектори:

- ул. " Лев Толстой ", от бул. " Санкт Петербург " до кръговото кръстовище с  ул. " Проф. Цветан Лазаров " ;

- ул. " Проф. Цветан Лазаров " и ул. " Димитър Ризов " до бул. " Освобождение ".

За колите на последователите на гостуващия тим е обезпечена опция за паркиране на ул. " Димитър Ризов “, която ще бъде затворена за тази цел. Груповото напредване ще се реализира от събирателен пункт на път II-56 /паркинг на разклона за село Войводиново/ с полицейски акомпанимент по бул. " Цариградско шосе “ – кръгово кръстовище на п.в. " Скобелева майка “ – ул. " Ягодовско шосе “ – ул. " Цар Симеон “ – ул. " Недялка Шилева “ – бул. " Освобождение “ – ул. " Димитър Ризов “ /Картата на маршрута е в прикаченото изображение/.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР