Тя е първата индийска знаменитост, която се появява два пъти

...
Тя е първата индийска знаменитост, която се появява два пъти
Коментари Харесай

Когато най-красивата жена от Индия се появи в Кан, времето спря: На 50 няма нито една бръчка и е още по-фатална



Тя е първата индийска звезда, която се появява два пъти в шоуто на Опра Уинфри и хипнотизира света с хубостта си даже при започване на шестото си десетилетие.

Индийската актриса и модел Айшвария Рай участва постоянно на филмовия фестивал в Кан от две десетилетия. Този път, когато се появи там, тя беше със специфичен гръмък стайлинг, само че той не съумя да излезе на напред във времето поради очарователната й хубост и съблазън.


Тя е родена в Мангалор. Образована е в Сантакруз (Бомбай). По-късно тя се записва в лицей и след една година се трансферира в различен лицей. Тя беше прелестна ученичка и искаше да стане проектант, само че разнообразни условия й попречиха.

На състезанието Мис Индия през 1994 година тя беше на второ място, незаслужено за мнозина. Но същата година е оповестена за Мис Свят и Мис Фотогеничност. След това тя беше един от най-търсените модели в света.

Тя стартира филмовата си кариера, като прави тамилски език през 1997 година През същата година тя взе участие във кино лентата " Aur Pyaar Ho Gaya ", с който не реализира огромен триумф. Въпреки това, с третия филм, който се споделя " Дънки ", тя получава позитивни мнения и печели премията " Filmfer " за най-хубава актриса.


След това тя се появява в доста боливудски филми. Айшвария става известна на Запад като актриса, което по-късно й отваря вратите към няколко холивудски кино лентата, само че и й обезпечава място на постоянен посетител на най-престижното събитие в Кан, а през 2004 година е и член на журито.

През октомври 2004 година тя получи своята восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Лондон.

Интересен любовен живот
През 1999 година Айшвария стартира да се среща с боливудския артист Салман Хан и медиите непрестанно пишат за връзката им.


Те бяха под зоркия взор на папараците, всички предричаха брака им, само че любовта завърши през 2002 година

А точно дамата упрекна половинката си във физически, устен и прочувствен тормоз, невярност и оскърбление.

След това тя имаше сантиментална връзка с артиста Вивек Оберой, която завърши през 2005 година

Най-накрая се омъжи за брачна половинка си Абишек Бачан през 2010 година Актьорът се влюбил в красивата индийка по време на фотосите на кино лентата " Dhoom 2 ".


Техният годеж се състоя на 14 януари 2007 година, а след три месеца се ожениха с обичайни индуистки ритуали.

Двойката има щерка през 2011 година



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР