Карло Анчелоти бе представен като новия треньор на Реал (Мадрид).

...
Карло Анчелоти бе представен като новия треньор на Реал (Мадрид).
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал е моят дом, ще хвърля всички усилия, за да повторя предишните си резултати

Карло Анчелоти бе показан като новия треньор на Реал (Мадрид). Това ще е втори интервал на италианеца отпред на " кралете ". Специалистът даде обещание да преследва всички вероятни титли.

" Начело съм на най-хубавия и най-престижен клуб в света. Тук отговорността е по-голяма отвред другаде. Наясно съм какво значи това и ще работя на драго сърце и с наслада. Обещавам хубав, атрактивен и настъпателен футбол. Ще дам най-хубавото от себе си ", стартира Анчелоти при представянето си.
 Снимка 533248
Източник:

" Съставът ни е значителен и би трябвало да го понижим. Ще проучваме нещата и тези дни ще решим дали въобще би трябвало да привличаме нови футболисти. В отбора ще играят най-хубавите. Серхио Рамос? Току-що дойдох и в идващите няколко дни ще приказвам с клуба. Много одобрявам Иско, Гарет Бейл, Марсело... Но те ще бъдат оценени въз основа на показаното на терена. Футболистите би трябвало да упражняват крепко и да ми покажат, че желаят да играят за тима. С наличните състезатели можем да се борим за всички титли, изключително като върнем преотстъпените Бейл, Дани Себайос и Мартин Йодегор. От нас се желае да постановяваме нападателен футбол и да вкарваме по доста и да го вършат всички: нападателите, халфовете, младите играчи. Винисиус Жуниор също би трябвало да бележи повече. "
 Снимка 533249
Източник:

" Искам да благодаря на Реал, на президента и на всички в Борда на шефовете. Усещам, че това е моят дом и ще хвърля всички старания, с цел да повторя предходните си резултати ", зарече се наставникът.
 Официално: Карло Анчелоти е новият треньор на Реал Мадрид
Официално: Карло Анчелоти е новият треньор на Реал Мадрид

Специалистът ще подпише контракта си на следващия ден в наличието на президента Флорентино Перес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР