Кариери, химически заводи и заводи за боклук да са на

...
Кариери, химически заводи и заводи за боклук да са на
Коментари Харесай

Кариери и заводи за боклук да са далеч от населените места, настоява БСП

Кариери, химически фабрики и фабрики за отпадък да са на разстояние от обитаемоте места, с цел да не заплашват здравето на популацията , упорстват от Българска социалистическа партия, които ще внесат и законови промени в тази тенденция.

" Българска социалистическа партия желае да опази чисти земята, водата и въздуха на България . Българска социалистическа партия не е срещу непознатите вложения в България. Но Българска социалистическа партия ще предприеме законови начинания да има разстояние от обитаемоте места и химически фабрики, фабрики за боклуци, кариери ", сподели на брифинг в коридорите на Народното събрание депутатът от левицата Иван Ченчев.

Красимира Йовкова, ръководител на комисията по екология към Националния съвет на младежкото Българска социалистическа партия показа и съответния проблем - в непосредствена непосредственост до обитаеми места към Асеновград има капиталови планове за построяването на три кариери.

" Това са предпоставки за голяма демографска, обществена и екологична злополука. Обшият брой поданици, които биха били наранени, е над 3500 ", съобщи тя.

Екоказус има и във Велико Търново, където цех запрашава няколко квартала сигнализира на собствен ред София Вердилова, член на Националния съвет на БСП-младежи.
 Българска социалистическа партия внася промени: Химически производства надалеч от обитаеми места
Българска социалистическа партия внася промени: Химически производства надалеч от обитаеми места

Това разгласи депутатът Иван Ченчев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР