Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят,

...
Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят,
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев идва в Бургас

Кариерата му минава през огромни хотелски вериги в целия свят,  две от които са носители на звезди Michelin

На 22 март началник Андре Токев идва в Бургас. Един от най-популярните и в същото време без еквивалент началник готвачи ще гостува в ресторант Utopia Garden в хотелски комплекс Utopia Forest. Тематично, като за  Първа пролет, началник Токев ще показа своя прочит на меню „ пролетни моменти “, с тази презентация ще кажем „ добре пристигнал “ на най-пъстрия и жизнеспособен сезон в годината.

Шеф Андре Токев е създател на „ Българска Асоциация на професионалните готвачи “ в България, публично жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа “Bocuse d “Or ” и притежател на единствената за източна Европа тапия „ Global Masterchef Degree ”.  Токев е роден в Лайпциг, в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през огромни хотелски вериги в целия свят,  две от които са носители на звезди Michelin.

Готвенето за Андре е наслаждение, реализирано посредством перфекционизъм и здрава дисциплинираност.

" Кулинарията е като живота – доставя наслаждение на всеки, тъй като всеки може да се включи в това прекарване. Най-важното е да се одобри, че няма съвършен ресторант. Не е значимо един ресторант да се хареса на всички. Затова той би трябвало да построи лична атмосфера, лична физиономия, да развива лична еднаквост. Важно е това да се прави, въодушевено с готовност и с обич! Великата кухня е като велика държава- би трябвало да има история и полезности ", обича да споделя началник Андре Токев.

Специалната вечер в ресторант Utopia Garden с началник Токев ще бъде на 22 март, сряда от 19:00 часа. А за всички искащи да участват, домакините поучават да побързат, тъй като местата са лимитирани и за на привършване. За резервации и въпроси, всеки искащ може да се обади на 0877 996530.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР