Кър: Очаквам по-бавен старт на сезонаТреньорът на настоящите двукратни шампиони

...
Кър: Очаквам по-бавен старт на сезонаТреньорът на настоящите двукратни шампиони
Коментари Харесай

Кър: Очаквам по-бавен старт на сезона

Кър: Очаквам по-бавен старт на сезона
Треньорът на актуалните двукратни първенци на НБА Голдън Стейт Уориърс Стив Кър показа пред публицисти упованията си за идния първи дуел от постоянния сезон.,,Воините “ стартират отбраната на купата си вкъщи против Оклахома Сити Тъндър, а наставникът чака по-бавно начало на акцията.

,,Не сме в съвършена форма “, стартира Кър. Шон Ливингстън е под въпрос. Дреймънд Грийн пък е играл мач и половина общо в предсезонната подготовка, тъй че той няма нужните игрови минути. Поради тази причина ще разчитаме на някои от младите момчета в конфликта с Оклахома “, показа той.

53-годишният експерт загатна, че е удовлетворен от подготвителния лагер на първенците, само че подчертава върху проблемите в отбрана на тима в предсезонните мачове. Уориърс завоюваха едвам един от петте си дуела, като изгубиха на два пъти от новия тим на ЛеБрон Джеймс Ел Ей Лейкърс.,,Лагерът бе превъзходен, само че не справихме задоволително добре в отбрана в предсезонните мачове. Трябва да отговорим уместно на тези неточности и тази вечер ще разберем какъв брой добре сме се справили. Не си фантазирам, че сме в мощна форма, тъй като в действителност не сме. В първия си дуел от новия сезон няма да сме даже покрай това, което ще покажем в идващите мачове, когато навлезем в темп “, приключи Кър.

В залата на първенците Оракъл ще бъде повдигнат банер в чест на третата им купа в последните четири сезона.,,Това е един доста прочувствен миг. Това е вечер, в която всички би трябвало да честват и почитателите ни да се насладят на играта. За благополучие сме били в сходна обстановка и преди, по тази причина знаем по какъв начин да се оправим с първичните страсти и по-късно с концентрацията по време на самия мач. Наистина е ужасно, всяка година задачата ни е този банер да се издига – той е доказателството, че сме справили сполучливо в края на сезона. Това е горделив миг – шампионските пръстени са прелестни, само че за мен моментът с банера е най-хубавият “, показа вълнението си някогашният баскетболист на Чикаго.

Уориърс ще се опитат да станат първия тим след Ел Ей Лейкърс с три следващи трофеи през 21-и век. Трофеите на,,езерняците “ са сред 2000-2002. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР