Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи използва профила си в Инстаграм,

...
Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи използва профила си в Инстаграм,
Коментари Харесай

Лео Бонучи се сбогува с феновете на Ювентус в социалните мрежи

Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи употребява профила си в Инстаграм, с цел да се сбогува с тифозите на " Старата госпожа ", откакто стана ясно, че той напуща клуба, в който той прекара 12 сезона.

Преди към месец стана ясно, че един от ръководителите в Юве е уведомил опитният защитник, че той не попада в проектите на тима за идния сезон, поставяйки завършек на престоя на Бонучи при " бианконерите ".

В изказването си в обществените мрежи 36-годишният футболист благодари на всички почитатели за поддръжката от първия до последния ден.

" Тук научих доста, борих се и мечтаех доста. Повече, в сравнение с си мислех. Днешната действителност на място, което към момента схващам като дом, продължава да ме учи какъв брой обич и обвързаност могат да надвишават избраните обстановки. Благодаря на всички почитатели на Ювентус от първия ден до през днешния ден! ", написа Леонардо Бонучи.

Според медиите в Италия интерес към бранителя има от страна на Интер и Лацио, а също по този начин и от нидерландския Аякс.

Леонардо Бонучи напуща Ювентус след общо 502 мача във всички шампионати, в които е осъществил 37 попадения и е спечелил близо 20 трофея с екипа на " Старата госпожа ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР