Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини ще реши какво ще

...
Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини ще реши какво ще
Коментари Харесай

Джорджо Киелини решава дали ще окачи бутонките на стената след финала с Интер

Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини ще реши какво ще прави в бъдеще след финала в шампионата за Купата на Италия довечера против Интер. Това ще е последната опция на ветерана да завоюва още един трофей с клуба. Киелини има 19 в сбирката си и може да ги направи 20.

" Всъщност ще са 21 ", съобщи 37-годишният бранител на конференция преди финала в Рим, визирайки извоюваната купа през 2006 година, която бе отнета от Ювентус и връчена на Интер след най-големия корупционен скандал в италианския футбол.

" Имаме огромно съревнование с Интер, тъй че за какво да не го подгреем с малко остарели мемоари ", добави Киелини, представен от " La Gazzetta dello Sport ".

Договорът на бранителя с Ювентус изтича през 2023 година, само че се чака той да напусне клуба в края на сегашния сезон.

" Исках да изчакам финала, с цел да съм съсредоточен върху футбола до момента в който към момента имаме цели за осъществяване. Можех да се откажа в деня откакто спечелихме европейското състезание с Италия. Нека да изиграем мача и тогава ще забележим. Ювентус има големи полезности, които не се дължат на мен, аз просто ги научих ", продължи Джорджо Киелини.

" Когато си част от клуба, разбираш разликата с останалите. Този тим ще печели още веднъж. Това е историята на Ювентус, макар че ще е мъчно да завоюва толкоз доста следващи трофеи в шампионата в бъдеще ", сподели още бранителят.

" Интер има отлични футболисти и добър тим. Изпитвам същия възторг, както когато бях дете. Знаем, че ще е мъчно, само че желаеме да спечелим трофея. Мисля, че напреднахме много през сезона след сложния старт ", приключи Киелини.
 Ювентус ще гони грандиозно възмездие против Интер във финала за Купата на Италия
Ювентус ще гони грандиозно възмездие против Интер във финала за Купата на Италия

Срещата на стадион " Олимпико " е с начален час 22:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР