Капитанът на Ямбол Павел Маринов трудно можеше да намери думи

...
Капитанът на Ямбол Павел Маринов трудно можеше да намери думи
Коментари Харесай

Павел Маринов: Бяхме дошли за друго, но рухнахме

Капитанът на Ямбол Павел Маринов мъчно можеше да откри думи да опише разочарованието си от представянето на отбора при разгромната загуба с 66:97 от Балкан в четвъртфиналния дуел от шампионата за Купата на България.

Той призна, че противникът е надиграл неговия тим физически и тактически, както и че е доста мъчно за съотборниците му да се надиграват против подобен интензитет от страна на съперника.

“Сили не ни доближиха. Надиграха ни физически и тактически. Целта ни е да преборим Академик за класирането напред в шампионата. Трябва да останем експерти и да си извоюваме място в осмицата, а не да се разотидем.

Ние бяхме пристигнали за друго, само че при този резултат няма по какъв начин да кажа нещо. Рухнахме и по този начин се разви мача, че си вършиха каквото си желаят с нас. Дори не съм изтощен. Уважаваха ни и може би даже другите тимове имат вяра повече в нашата игра, в сравнение с ние самите.
15  Купа на България: Балкан - Ямбол
Трудно е да се приказва, тъй като при подобен резултат е доста тежко. Не знам какъв брой ни липсваше публиката, въпреки всичко атмосферата беше доста приятна. По-лесно е да се играе вкъщи, само че не беше това факторът.
15  Купа на България: Балкан - Ямбол
Играем без характерен център цяла година, напусна ни главният гард и за всички е доста мъчно да останем тук да играем. Нямам любимец, само че поисквам триумф на Черноморец, тъй като им гледах днешния мач по какъв начин изненадаха Рилски състезател. Даже нямам другари в този тим, само че ми хареса по какъв начин играят ”, сподели Маринов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР