Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън остана изключително разочарован след отпадането

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън остана изключително разочарован след отпадането
Коментари Харесай

Хендерсън: Разочаровани сме, заслужавахме да продължим

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън остана извънредно отчаян след отпадането на "мърсисайдци " с общ резултат 2:4 в осминафиналната среща от Шампионската лига с Атлетико Мадрид.

Всичко вървеше чудесно за съставът на Юрген Клоп, откакто домакините водеха с 1:0 след постоянните 90 минути, а Роберто Фирмино даде значимия втори гол единствено 5 минути след началото на първото продължение. Два гола на Маркос Йоренте единствено в границите на 8 минути обаче прекършиха очакванията на миналогодишния първенец. Английският капитан на отбора регистрира разочарованието от провалянето.

"Много сме разочаровани. Всичко, което си бяхме предначертали като проект за осъществяване на мача се сбъдна, най-много предвид на интензитета и експанзията в срещата ", стартира Хендерсън.

"В огромната си част сме удовлетворени от представянето, само че грешките във значимите моменти ни костваха скъпо. Това прави разочарованието още по-сериозно, защото чувствахме, че заслужаваме да продължим с оглед показаното ".

"Концентрирахме се само върху равнищата ни на показване, които бяха положителни. Това прави отпадането още по-горчиво, само че ще го приемем като урок и ще продължим напред ", приключи полузащитникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР