Капитанът на германския национален отбор Мануел Нойер заяви, че изобщо

...
Капитанът на германския национален отбор Мануел Нойер заяви, че изобщо
Коментари Харесай

Дори Мануел Нойер не е наясно със състава на Германия

Капитанът на немския народен тим Мануел Нойер съобщи, че въобще не е наясно какъв ще бъде описът от 26 футболисти за Световното състезание в Катар, само че се дефинира като изцяло подготвен за началото на шампионата. 

" Аз и треньорът не сме говорили за цялостния състав, само че имаме замяна на някои имена, думи, догатки ", съобщи 36-годишният вратар на Байерн, за който идното състезание е четвърто поред. Той се завърна на терена едвам преди седмица след контузия на рамото, пропускайки седем мача. " Отново играя, само че още повече ме радва, че всичко върви добре. Нямам проблеми и съм убеден преди Мондиала, виждам напред към мачовете. 

Докато се съберат немските национали обаче, за него има още една среща – с Шалке в шампионата на страната. Но както Нойер, по този начин и останалата част от тима показаха страдание за положението на Тимо Вернер и невъзможността да вземе присъединяване на шампионата заради травма. " Очаквах да създадем нещо дружно с Тимо. Това е доста горчива вест за него. Искахме да сме гъвкави в офанзива и той беше доста значим състезател за нас. Той има експедитивност, може да влиза с топка в краката в наказателното поле. И е доста значим за нас в тактиката ни. Така че неналичието му отваря същинска празнота ", съобщи още вратарят-ветеран.

В същото време пък стана ясно, че нападателят на Волфсбург Лукас Нмеча сигурно няма да бъде разполагаем на селекционера Ханзи Флик. Нмеча е скъсал латерално сухожилие на дясното коляно на мача с Борусия (Дортмунд) нощес и ще бъде отвън игра повече от две седмици, потвърдиха от клуба му. Нмеча беше претендент за групата от 26 футболисти на Флик, само че възможностите му бяха намалели поради положителната форма на Юсуфа Мукоко от Борусия (Дортмунд) и Никлас Фюлкруг от Вердер (Бремен). Двамата сигурно са любимци и на медии, и на почитатели и упованията са да бъдат в листата. 

Германия играе против Оман на 16-и ноември и започва акцията си седмица по-късно против Япония. Другите два тима в групата им са Испания и Коста Рика.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР