Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е убеден, че предстоящият сблъсък

...
Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е убеден, че предстоящият сблъсък
Коментари Харесай

Бускетс: Все ми е едно дали хората мислят Реал за фаворит

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е уверен, че идният конфликт с Реал Мадрид от полуфиналите в минитурнира за Суперкупата на Испания ще бъде равносилен макар огромната отдалеченост от 17 точки сред двата тима в Ла Лига.

“Имаме огромно неспокойствие и предпочитание. Това е опция за трофей, който би ни дал огромна религия. Много сме удовлетворени, че сме тук. Започваме нов стадий, като ще се възстановят доста значими наши играчи. Всички желаят да играят в Ел Класико. Ясно е, че има отдалеченост посред ни, само че Суперкупата е друго съревнование. Това ще бъде равносилен мач като този на “Камп Ноу”.

"Ще имаме своите шансове за победа. Сега сме по-добре физически, макар че имаме играчи, завръщащи се след травми или ковид. Не бива да се оправдаваме, а да останем правилни на стила си и да излезем за успеха. Ще играем против един огромен противник, като мачът ще бъде равносилен и сложен. Имаме вярата и упоритостта да се класираме за финала ".

"На прав път сме, малко по малко ще ставаме все по-солидни и конкурентоспособни. Ще се борим за всички титли, каквото е желанието ни. Все ми е едно дали хората считат Реал Мадрид за любимец, това ще се види на терена. Това е един огромен тим, който може да вкара гол от всяка обстановка. Трябва да се опитваме да владеем повече топката в сложните моменти, да взимаме по-добри решения и да позволяваме по-малко голове. Аз обаче съм уверен, че динамичността ни е добра. Липсва ни известна доза шанс. Когато направляваме тези елементи, ще израснем по-бързо”, разяснява Бускетс на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР