Капитанът на българския национален отбор по футбол до 17 години

...
Капитанът на българския национален отбор по футбол до 17 години
Коментари Харесай

Асен Митков: Надяваме се в Израел да постигнем още по-големи неща

Капитанът на българския народен тим по футбол до 17 години - Асен Митков, приказва за класирането на " лъвчетата " на Европейско състезание. Нашите момчета се изправят против мощните сформира на Нидерландия и Франция, а четвъртият състав в групата ни ще стане явен на по-късен стадий.

" Изненадани сме от тази номинация. Благодаря от името на целия тим. Надяваме се отсега нататък да получаваме още отборни награди и в Израел да реализираме още по-големи неща ", съобщи капитанът на " лъвчетата " - Асен Митков.
 Асен Митков: Вярвам, че ще спечелим Купата на България още този сезон Асен Митков: Вярвам, че ще спечелим Купата на България още този сезон
" Напрежение не би трябвало да има, по-скоро упоритост да покажем какво можем. Какво по-хубаво от това да срещнем два извънредно мощни тима и да проверим на какво равнище сме? Ние сме един огромен колектив, принос за това има и треньорският щаб. Ние сме мощен тим, който безспорно ще даде всичко от себе си. Всеки, който влезе, ще даде всичко и това ни прави извънреден тим. "

" Прибрах се със подозрения за тежка травма, само че всичко е наред. В момента се оправям и се надявам за Европейското да съм в оптимална форма ", добави играчът на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР