Капитанът на Аржентина - Лионел Меси заяви, че не е

...
Капитанът на Аржентина - Лионел Меси заяви, че не е
Коментари Харесай

Меси отново призна, че няма да играе на Мондиал 2026

Капитанът на Аржентина - Лионел Меси съобщи, че не е сигурен за присъединяване си на идващото Световно състезание, което ще се организира взаимно в Съединени американски щати, Мексико и Канада през 2026-а година, когато ще бъде на 39 години.

„ Не знам дали ще стигна до там. Все още не мисля за това, тъй като е надалеч “, сподели той пред аржентинската медия Мигел Гарадос в изявление, излъчено в YouTube.

Засега Меси съобщи, че е концентриран върху шампионата Копа Америка през 2024-а година, чийто хазаин ще бъдат Съединени американски щати. „ След Копа Америка ще забележим, ще зависи от това по какъв начин ще се усещам. Остават още три години “, продължи аржентинецът.

В изявлението той още веднъж изрази разочарованието си от това, че не е получил задоволително „ самопризнание “ в някогашния си френски клуб „ Пари Сен Жермен, откакто подвигна Световната купа в Катар. Той твърди, че е единственият от аржентинските си съотборници, „ който не е получил никакво самопризнание “ от своя клуб.

„ Не беше това, което чаках, само че постоянно съм казвал, че нещата се случват с причина “, сподели Меси за годините си в Париж, добавяйки, че „ не е бил добре там “.

Седемкратният притежател на „ Златната топка “ неведнъж беше заявявал, че не е благополучен в ПСЖ, преди да се реалокира във Флорида, с цел да играе за Интер Маями в Мейджър лийг сокър. 36-годишният аржентинец сега е изиграл 12 мача за „ чаплите “ във всички шампионати, в които е отбелязал 11 гола и е направил 5 асистенции. С тима завоюва Купата на Лигата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР