КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Шефовете на Канзас Сити са

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Шефовете на Канзас Сити са
Коментари Харесай

Шефовете преструктурират договора на Патрик Махоумс за облекчаване на тавана на заплатата, казва източник на AP

КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Шефовете на Канзас Сити са преструктурирали контракта на куотърбека Патрик Махоумс, сподели човек, осведомен с решението за The Associated Press в сряда, давайки на първенците на Super Bowl малко належащо пространство за тавана на заплатите.

Човекът приказва с AP при изискване за анонимност, защото финансовите детайлности не са обществени.

Чрез преструктуриране на контракта, който щеше да включва повече от 58 милиона $ по отношение на тавана за идния сезон, Chiefs сътвориха повече от 21 милиона $, които да употребяват другаде. Това може да включва необятно рекламиран блян за помощ при необятен правоприемник, потребността им от нов ляв мач, с цел да защитят сляпата страна на Mahomes, или преподписване на техни лични свободни сътрудници.

Mahomes също поправя своите 10 -годишен контракт за 450 милиона $ през 2021 година, с цел да помогне на Chiefs с финансовото им положение.

The Chiefs към този момент подписаха петгодишен контракт с All-Pro defansive tackle Chris Jones за 158,75 милиона $, който включваше обезпечени 95 милиона $ през първите три години. Но тази договорка беше структурирана по този начин, че коства единствено 7,35 милиона $ по отношение на тавана тази година.

Резервният бранител Drue Tranquill също подписа тригодишен контракт за 19 милиона $ за завръщане преди началото на свободната организация в сряда.

Създаването на в допълнение пространство за таван на заплатите също може да значи, че Л’Джариус Снийд, който тихомълком се трансформира в един от най-хубавите ъглови бранители на НФЛ предишния сезон, може да остане в Канзас Сити. Chiefs използваха етикета за франчайз против него, което щеше да се равнява на едногодишна договорка за 19,8 милиона $, само че мнозина чакаха в последна сметка да разменят Sneed за отплата за набор и облекчение на тавана на заплатата.

Сега Chiefs можеха дръжте го на номера на етикета или използвайте новооткритата им независимост на придвижване, с цел да подпишете с него дълготрайна договорка.

___

AP NFL: https://apnews.com/hub/ nfl

Източник: apnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР