Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен

...
Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен
Коментари Харесай

Петков кани Борисов и Габриел на разговори в петък: Смяната на Асен Василев е безумна идея

Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен екип, в комфортно за тях време, на среща в петък в Народното събрание, с цел да стартираме публични договаряния. Основната тематика в тези договаряния ще бъдат промените в регулаторите, в правораздаването и за всички тези неща, за които до момента сме говорили, с цел да забележим дали имаме обща визия за България или не.

 

Това разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

 

Петков добави, че въз основата на тези диалози ще се опитат да създадат кабинета " Габриел “ действителност.

  

Ние не желаеме Комисия за защита на конкуренцията да е майка на монополите и мащеха на жителите, желаеме хората да знаят, че някой ги пази. Нормално ли е мобилните оператори да си подвигат цените безотговорно, не е обикновено, в случай че имаше регулатори, нямаше да има медии и подправени вести. Нормално ли е да имаме Евра, Нотариуси и Джуджета, сподели той.

 

Второстепенен е диалогът за министрите, в случай че всичко това се реши, съобщи той. Огромен приоритет за всички нас е Еврозоната, безумна концепция е промяна на финансов министър по това време, съобщи той. 

Коалицията изпрати публични предложения до ГЕРБ за диалози този петък (8 март), като уточни като съществена тематика промяната в регулаторите и правосъдната система. " Всички тези неща ще покажат дали имаме една обща визия за България ", съобщи за следващ път Петков.

 

Колегата му Христо Иванов съобщи, че преговорният екип на " Продължаваме промяната - Демократична България " ще беседва, с " който пратят от ГЕРБ ", даже и Бойко Борисов да отсъства. Той позволи, че договарянията надали ще бъдат обществени.

 

Атанас Атанасов пък подлага на критика съглашението, което ГЕРБ предложи на обединението, като сподели, че " необразован човек го е писал ".



 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР