Кандидатката за народен представител от Продължаваме промяната Искра Ангелова нарече

...
Кандидатката за народен представител от Продължаваме промяната Искра Ангелова нарече
Коментари Харесай

Кандидатка на ПП нарече член на друга партия „аутист”. Обяви, че искала „да се гръмне”

Кандидатката за депутат от „ Продължаваме промяната ” Искра Ангелова назова кандидат-депутат от друга партия „ аутист ”.

Избликът на Ангелова е подбуден от присъединяване в Българска национална телевизия на претендента за депутат от партия „ България на труда и разсъдъка ”.

„ Някакъв аутист пробва да изясни по националната телевизия (БНТ), че ще се бори за извеждането на Българя от Европейски Съюз ”, гласи първичният пост на представителката на Политическа партия, по-късно няколко пъти редактира написанато като към него прибавя, че желае „ да се гръмне ”.

 Кандидат - депутатката насочва и рецензии към Българска национална телевизия, че са разрешили излъчването на такова „ национално изменничество ”, макар че малкия екран има това обвързване, вменено ѝ в Изборния кодекс.

След тези няколко редакции мисълта на Искра Ангелова потича в посока, че въпреки всичко индивидът не е аутист, а бавноразвиващ се.

След още няколко минути съгласно нея представителят на БТР не е нито аутист, нито бавноразвиващ се, а двойкаджия, с който тя евентуално е учила в Шесто учебно заведение …

„ Някакъв човек, който припомня на двойкаджия  от моя клас в Шесто учебно заведение в София, който не можа да се научи нито да чете, нито да написа, нито да счита до 7-ми клас, пробва да изясни по национална телевизия, че ще се бори за изваждането на България от Европейски Съюз. И за свръхдушата, която ни свързва всички. Той съставлява политическа мощ. Горко ни.

Това е национално предателство-да ги позволяват до народен ефир ”, гласи една от последните редакции на кандидатката за Народен представител  от „ Продължаваме промяната ”.







Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР