Кандидатите на ГЕРБ спечелиха кметските места в 6 населени места

...
Кандидатите на ГЕРБ спечелиха кметските места в 6 населени места
Коментари Харесай

ГЕРБ спечели частичните кметски избори на първи тур в половината населени места - в 6 от 13

Кандидатите на ГЕРБ завоюваха кметските места в 6 обитаеми места от общо 13, в които се организират частични локални избори. За други 3 кметства нашите претенденти ще се борят на балотаж идната седмица.

Избирателите гласоподаваха доверие техните обитаеми места да бъдат ръководени от следните кметове от ГЕРБ:
Мариета Парунева в с. Езеро (Община Нова Загора) победи претендента на БСП;Вежди Хюсеинов в с. Тича (Община Котел) победи претендента на ДПС;Велчо Маринов в с. Асеневци (Община Левски) победи претендентите на Демократична България и ДПС;Мария Загарьова (подкрепена от ГЕРБ) в с. Величково (Община Пазарджик) победи претендента на колиция Политическа партия, Има Такъв Народ, БСП;Мустафа Рашид в с. Йонково (Община Исперих) победи претендента на ДПС;Синан Нури в с. Драгомъж (Община Исперих) победи претендента на Движение за права и свободи.
Кандидати на ГЕРБ отиват на балотаж идната седмица: Ахмед Ахмедов в с. Ясеновец (Община Разград) е на балотаж против претендента на ДБ; Цветко Цветков (подкрепен от ГЕРБ) в с. Лесново (Община Елин Пелин) е на балотаж против претендент на предприемчив комитет; Людмила Любенова в с. Твърдица (Община Бургас) е на балотаж против претендента на Българска социалистическа партия. Въпреки отличната акция претендентите на ГЕРБ в с. Ветрен дол (Община Септември), с. Илийно (Община Омуртаг), с. Райнино (Община Исперих) и с. Тодорово (Община Исперих) останаха на по-задни позиции.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и Изпълнителната комисия на партията поздравиха претендентите на ГЕРБ във всички обитаеми места за напъните, които поставиха по време на предизборната акция. Уверени сме, че и в тези обитаеми места ще оправдаем доверието, което хората ни гласоподаваха, оповестяват от пресцентъра на партията
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР