Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира представянето на

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира представянето на
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Промяната ще настъпи съвсем скоро

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разяснява представянето на националния тим, както и актуални тематики към в футбола ни.

В изявление за предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, някогашният нападател разгласи, че смяната, която той дава обещание, ще настъпи напълно скоро.
 Димитър Бербатов сигнализира за престъпления от управлението на БФС
Димитър Бербатов сигнализира за престъпления от управлението на БФС

Кандидатът за президент на БФС излезе с обява в обществените мрежи

" Винаги би трябвало да пазим вярата и вярата, че може и по-добре. В нашия случай би трябвало и може по-добре, по отношение на какво се случва във футбола ни и по какъв начин се представяме. Затова последните няколко мача бяха искра вяра, че нещата потеглят по верния път чисто футболно. В случая заслугата е напълно на играчите. Но това е капка в морето. Не би трябвало да се главозамайваме. Трябва да стоим крепко стъпили на земята, смирени. Ние сме тим, който има капацитет, само че не намираме постоянството.

Проблемите са прекалено много и никой не би трябвало да се заблуждава, че една-две победи, реализирани от националния тим, ще могат да ги скрият. Знаете доста добре по какъв път съм поел. Трябва смяна и ние работим за нея. Тя ще настъпи напълно скоро ", съобщи Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР