Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър заяви, че

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър заяви, че
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Когато правиш всичко по правилния начин, няма какво да криеш

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър съобщи, че идният конгрес на БФС би трябвало ще бъде избирателен. Той приказва пред медиите след срещата си с клубовете в Русе

" Конгресът е плануван за 18 март. Разбрах за прокрадващото се мнение, че няма да бъде избирателен, само че той е записан като подобен. Сроковете, в които можеше да се промени дневния ред са изтекли.

Когато правиш всичко по верния метод, няма какво да криеш, споделяш проектите и концепциите си, тогава се получава. Някои от нещата, които ще кажем на клубовете са същите, които им казахме и преди, защото са част от нашата стратегия. Други пък сме надградили. И идваме най-много да покажем почитание към тях. Когато си претендент за президент и не представиш концепциите си. Някак си не ми се връзват нещата. Длъжен си да го направиш.

Трудно е да кажа, кое би било първото нещо, което ще направя, в случай че завоюва изборите. Живот и здраве да влезем във федерацията, да се срещнем с моментното положение, да забележим бюджета какъв ще бъде. Да структурираме по този начин нещата, че да знаем кое изрядно и кое не. Все неща, които са от компетенцията на моя екип, тъй като аз не мога да кажа, че знам безусловно всичко. Има хора, на които се поверявам и последвам. Все отново приоритет си остава и постоянно е бил детско-юношеският футбол. Всеки, който си прави съзнателно работата е добре пристигнал да остане.

Иначе, при сериозен интерес от футболната общност стартира новата обиколка на Димитър Бербатов и екипът му из страната. Кандидатът за президент на БФС и екипът му организираха среща с футболните клубове от област Разград. " Бяха показани нови основни точки от тактиката за смяна и развиване на българския футбол. В извънредно ползотворна полемика бяха разисквани най-големите проблеми и провокации за футболните клубове, а техните представители споделиха и свои хрумвания за надграждане на тактиката за смяна на българския футбол. Благодарим на всички от област Разград ", се споделя в известието във Facebook на " Р-Еволюцията е тук ", сподели Бербатов.
 Бербатов към клубовете: Моля ви, платете си членския импорт
Бербатов към клубовете: Моля ви, платете си членския импорт

" Това може да е причина да не ви позволен до Конгреса "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР