Кандидатът за кмет Васил Терзиев и водачът на листата за

...
Кандидатът за кмет Васил Терзиев и водачът на листата за
Коментари Харесай

“Обединени за София” представи кандидатурата на Георги Илиев за втори мандат като районен кмет пред жители на Слатина

Кандидатът за кмет Васил Терзиев и лидерът на листата за общински съветници Борис Бонев от “Обединени за София ” показаха кандидатурата на Георги Илиев за втори мандат като областен кмет на Слатина. Десетки поданици на региона и поддръжници на Илиев почетоха събитието и му пожелаха триумф в идната предизборна конкуренция.

“Районният кмет може да има големи стремежи, само че без работещ екип зад тила си, просто щях да бъда изгубен. Ние от “Демократична България ” и “Спаси София ” имахме по-малко от 20% общински съветници, само че получихме поддръжката на хората, които споделят моята работа и трансформират концепциите ми в действителни каузи. Благодаря ви доста ”, съобщи районният кмет Илиев.

Васил Терзиев разказа кмета на Слатина като извънреден човек, заслужил голямото му почитание. “Георги във всеки един миг е бил екипен състезател и безусловно е помагал на всички други претенденти за районни кметове на “Обединени за София ”, акцентира Терзиев.

Лидерът на “Спаси София ” Борис Бонев очерта съпоставяне сред постигнатото от Илиев и работата на доста от останалите сегашни районни кметове. “Без да пресилвам, Георги е най-активният областен кмет. Буквално всеки ден можете да го видите на “Московска 33 ” да уговаря Столична Община за повече пари за тротоари, за вложения в междублоковите пространства, за всевъзможни новаторски планове, които първо да се случат в регион Слатина ”, заключи Бонев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР