Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел

...
Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел
Коментари Харесай

Рангел Марков, кандидат за кмет на район Банкя от ГЕРБ/СДС: Ще работим за изграждане на център за личностно развитие на деца и градски стадион

Кандидатът за кмет на регион „ Банкя “ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков и претендентът за общински консултант Анна Стойкова организираха среща-дискусия с младежите от Банкя.

На срещата участваха националният представител Евгени Будинов и ръководителят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

Рангел Марков приветства присъстващите и показа с тях детайлности за своето включване в кметската конкуренция през 2007г. като част от екипа на ГЕРБ, когато е бил на 29 години. Той напомни предизвикването пред него тогава- да поеме град с доста и забравени обичаи в балнеологията със безстопанствен парк и градска среда.

Рангел Марков акцентира, че за 10 години Банкя се е преобразила и в този момент има основа за надграждане. Той показа главните цели за региона, свързани с качеството на живот в кварталите, създаване на стадион и център за личностно развиване.
Анна Стойкова прикани младежите да гласоподават на 27 октомври. Тя показа пред тях активността на Столичния общински съвет и им обясни за какво е значимо да се гласоподава, освен за кмет на София и кмет на регион, а и за листата за общински съветници.

„ Мнозинството на групата на ГЕРБ в СОС е значима, с цел да могат да бъдат осъществени заложените цели в програмата на Йорданка Фандъкова и на районните кметове “, сподели Анна Стойкова. Тя подчертава върху ограниченията свързани с чиста и зелена София, подредена, обвързвана и просперираща. Стойкова добави, че е значимо младежите да имат отношение към природата и околната среда, да бъдат дейни и да спортуват. Тя показа пред присъстващите детайлности за самодейността „ София 2018- Европейска столица на спорта “ и за положените напъните от страна на Столична община за развиване на спортната инфраструктура и за поддръжка към спортните клубове.

Георг Георгиев и Евгени Будинов се обърнаха към младите с персонални истории и послания за опциите за развиване, които предлага нашето съвремие и по какъв начин фантазиите се трансформират в действителност.

„ Програмата Еразъм+ дава доста благоприятни условия на студенти от всяка възраст да получат просветителната си подготовка в доста страни от Европейския съюз “, сподели Георгиев. Евгени Будинов добави, че че младежите би трябвало да са осведомени, образовани, да изричат мнение и позиция по значими въпроси и да са потребни за себе си и обществото.

Те обявиха своята поддръжка за Рангел Марков и Анна Стойкова и за екипната работа, която води до забележимите резултати в столицата.

Срещата продължи като полемика по тематики, значими за регион „ Банкя “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР