Кандидатът за депутат от ГЕРБ Тома Биков попита как е

...
Кандидатът за депутат от ГЕРБ Тома Биков попита как е
Коментари Харесай

Тома Биков пита как е назначена новата шефка на митницата в Пловдив

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Тома Биков попита по какъв начин е станало назначението на новата шефка на митницата в Пловдив, откакто посети града. Той разгласява видео, стоешком точно пред постройката на митницата.

" Според записа, в който господин Узунов получава торбичка от някогашния началник на столичната митница Петко Петков на 19 май, стигаме до съвпадане, което демонстрира, че ден по-късно племенница на господин Петков оглавява Пловдивската митница ", сподели Биков.

Той попита дали подаръкът за президентския секретар и назначението имат някакво съвпадане.

" Може това да е едно стичане на събитията, само че ние сме длъжни да навържем тези обстоятелства, тъй като Пловдивската митница е едно от значимите места в инфраструктурата на държавното ръководство и на събирането на средства. Името на новата директорка на митницата в града под тепетата е Ивелина Харизанова, а назначението и идва след назначението на началника на всички митници в България ", добави Биков.

" Не знам какво е имало в това пликче, само че би трябвало да е било доста тежко. За да го подадеш на 19 май и незабавно по-късно да стане назначението, не е било по никакъв начин леко ", сподели Спас Гърневски, който също е претендент за народен представител на ГЕРБ, и бе паралелно до Тома Биков.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР