Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев определи

...
Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев определи
Коментари Харесай

Васил Терзиев за кандидата Хекимян: Опитите на журналисти да влизат в политиката не свършват добре

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев дефинира за " странна " номинацията на Антон Хекимян от ГЕРБ.

" Намирам кандидатурата за малко странна, тя е в прорез с това, което и господин Борисов и господин Георгиев споделиха в последните седмици за профила на техния претендент - " София не е образователна кола ". Те избират да заложат на човек, който безусловно една седмица преди началото на акцията взема решение да се занимава с проблемите на София и прави скок от медийния свят в политическия ", сподели пред " Нова нюз " Терзиев в първия си коментар за регистрацията на претендента на ГЕРБ за кмет на София.

Той се усъмни в аргументите, заради които Хекимян взема решение да излезе от ръководството на bTV и да влезе в изборите.

" За да работи добре едно демократично общество, би трябвало да има " китайска стена " сред медиите и политиката. Резки скокове от едната посока в другата за мен персонално са странни. Опитите на публицисти да влизат в политиката не са свършили доста добре, може би има причина за това. Едно е да общуваш, друго е да се включиш като претендент за кмет на София, и то за една седмица ", сподели още Васил Терзиев.

Той се усъмни до каква степен Хекимян има отношение към построяването на екипа и тактиката на ГЕРБ, като даде за образец личния си опит с предварителната подготовка за програмата и съидейниците си, с които се явява на избори.

" Нестандартна кандидатура е, само че е много мъчно да бъде откъсната от облика на ГЕРБ и отпечатъка, който те са оставили върху София ", сподели още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР