Видео от вътрешността на Малмьо Арена показа какво наистина беше,

...
Видео от вътрешността на Малмьо Арена показа какво наистина беше,
Коментари Харесай

Видеоклипът на Евровизия показва какво наистина се случи по време на изпълнението на Израел - и е различно от телевизията

Видео от вътрешността на Малмьо Арена сподели какво в действителност беше, когато присъединяване на Израел Eden Golan извърши песента си Hurricane.

Конкурсът за ария на Евровизия беше хвърлен в безпорядък измежду апели за протест, митинги отвън арената и проблеми зад кулисите. Участието на 20-годишното момиче в надпреварата беше спорно, защото доста хора стачкуваха заради бомбардировките на Палестина от Израел.

По време на генералната подготовка в четвъртък Идън беше освирквана от пропалестински фенове, до момента в който снимаше на сцената, с цел да извърши песента си Hurricane. Оттогава рецензиите не престават - певицата, която зае мястото на дисквалифицирания Joost Klein на сцената, беше освирквана за повторно по време на осъществяването си.

В събота вечер Израел извърши Hurricane и феновете вкъщи чуха доста овации. Един участник обаче показа фрагменти от вътрешността на арената и сподели, че е доста по-различно в действителния живот. Видео, споделено от @kubasaak, сподели големите осви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР