Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън за трети път е с отрицателен резултат на теста за коронавируса

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън даде следващ негативен тест за ковид, съобщи Асошиейтед прес.

Това е трети тест, на който той се подлага от петък насам, откакто стана ясно, че президентът Доналд Тръмп с който бяха на дебати в Кливланд, е инфектиран.

Днес Байдън ще пътува до Флорида и от неговата предизборна акция споделиха, че той ще продължи да съблюдава здравните рекомендации за маските, обществената отдалеченост и размерите на тълпите.

Същевременно говорителката на предизборния щаб на Байдън Кейт Бедингфийлд съобщи, че претендентът на демократите е подготвен за пренасяне на дебатите с Тръмп поради заразяването му с ковид, съобщи ТАСС.

"Смятаме, че дебатите би трябвало да протекат на плануваните дати, само че това зависи от доста фактори и преди всичко от здравословното положение на президента Тръмп. Ние му пожелаваме скорошно и цялостно възобновяване ", сподели Бедингфийлд и добави, че в случай че се наложи лагерът на Байдън ще е подготвен на промени в графика на осъществяване на дебатите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР