Кандидатът-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов бе официален

...
Кандидатът-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов бе официален
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов поздрави потребителите на Дома за стари хора „Света Петка“ в квартал „Струмско“

Кандидатът-кметът на Благоевград от ГЕРБ доктор Атанас Камбитов бе формален посетител в Дома за възрастни хора „ Св. Петка “ в квартал „ Струмско “ в Благоевград, който през днешния ден отбелязва патронния си празник. Д-р Камбитов поздрави потребителите и им пожела здраве и спокойни дни, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Нека Света Петка закриля вас, вашите фамилии и другари! Искам да благодаря и на хората, които всекидневно се грижат за вас. Благодаря им за напъните, себеотдаването и обичта, тъй като това е извънредно значимо “, сподели доктор Атанас Камбитов. Той сервира и дарове на потребителите на Дома.



Капацитетът на институцията е 87 души, като са обезпечени 24-часови здравни грижи и рехабилитация, организация на свободното време и персонални контакти, трудотерапевтична активност. От основаването му до този миг се поставят непрекъснати старания за поддържане и възстановяване на материалната база и изискванията за живот на потребителите.

В програмата на доктор Камбитов е заложено създаване на спортна площадка в двора на дома, а достъпът до нея ще бъде през обособен вход.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР