Кандидат президентът и кандидат депутати от партия БНО са пред

...
Кандидат президентът и кандидат депутати от партия БНО са пред
Коментари Харесай

От партия БНО скочиха на ваксините и зелените сертификати срещу Ковид-19! Кандидатите за депутати са с бели престилки пред Министерството на здравеопазването

Кандидат президентът и претендент депутати от партия БНО са пред Министерството на здравеопазването с бели престилки, символизиращи диктата,наложен с имунизациите против Ковид-19.

Георги Георгиев ръководител на БНО прочете следното послание пред министерството на опазването на здравето:

 

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е  Към Българския народ От Политическа партия Българско Национално Обединение, НСС „ Свети Георги Победоносец “, Национално Движение „ Крумови Закони “, Сдружение за отбрана правата на жителите и страната, Сдружение с Нестопанска Цел, „ За Земята на България “,
Ние, като част от народа и суверен на Република България, разгласяваме, че служебното държавно управление, ръководещо сега, е противоконституционно на съображение член 109 по отношение на член 76 алинея 2 от Конституция на Република България, така като  то не е положило  клетва пред Народното Събрание , затова всички издадени от него и подчинените му администрации актове,  са оскъдни . Това е годно на същото съображение и за предишни държавни управления и парламенти.

Настоящото държавно управление продължава войната за изтреблението на българския народ, стартирана от нелегитимното държавно управление на Бойко Борисов, в осъществяване на проектите на външни и вътрешни противников сили. Държавата ни, по Конституция, следва да се ръководи според  Върховния Закон и законите на страната , а понастоящем я ръководят чрез  външни указания и заповеди .

Във връзка с това призоваваме българския народ на опозиция на всевъзможни заповеди и нареждания, издадени от нелегитимния орган – Министерски Съвет. Всички санкции, наказания, актове и други разпоредби, въвеждащи тирания, гнет, дискриминация, сегрегация и принуждение посредством маски, проби и наложително инжектиране на токсини с нездравословно наличие, с които ни избиват с последна цел – медицински геноцид над българския народ, са  закононарушение по отношение на нацията  и бъдещето на България! Това е закононарушение и против човечеството. Призоваваме всички военни, служители на реда, държавни и общински чиновници, чиновници от здравните и образователни заведения, да НЕ извършват каквито и да било разпоредби на нелегитимното държавно управление и подчинените му звена – в противоположен случай са негови съучастници. Напомняме им, че са полагали обети като военни, служители на реда, държавни чиновници, медици да защитават  Конституцията и законите на Република България , и че дават отговор за дейностите си. С актуалното разгласяваме началото на гражданско непокорство и всеобщ поход за независимост и връщане на заграбената от нелегитимното държавно управление власт, принадлежаща на българския народ. Суверена анулира всички противоконституционни ограничения!
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР