Кандидат-кметът на ГЕРБ Иван Портних не успя да даде гласа

...
Кандидат-кметът на ГЕРБ Иван Портних не успя да даде гласа
Коментари Харесай

Иван Портних не успя да гласува за районен кмет във Варна по погрешка

Кандидат-кметът на ГЕРБ Иван Портних не съумя да даде гласа си в изборите за областен кмет. Причината е, че не е следвал деликатно стъпките за гласоподаване с машина. За това призна самият той пред публицисти малко откакто упражни правото си на глас във вота за общински кметове.

Портних не е отбелязал на екрана на устройството, че желае да взе участие в изборите за областен кмет. При гласуването с машина това желание би трябвало да бъде предявено още при започване на процеса, защото един път удостоверил избора си за това в кои избори да даде своя избор, гласоподавателят не може да го трансформира след това.

" За областен кмет не съумях да гласоподавам. Натискайки, видях, че няма връщане наопаки и в действителност излезе единствено резултата за кмет на общината. Затова приканвам всички да са деликатни на база на този случай и да упражнят правото си на глас и за районни кметове, тъй като и това е значимо ", сподели Портних.

Той прикани жителите на Варна да излязат да гласоподават, макар че през днешния ден доста то тях желали да гледат мача на Григор Димитров. Българският тенисист ще се опита да завоюва втората мастърс купа в кариерата си, а за задачата ще се изправи против международния №1 - Новак Джокович. Тенис срещата е в 16:00 ч. българско време.

" Скъпи съграждани, планирайте добре деня си. Днес допускам, че доста от Вас ще желаят да гледат Гришо, на който поисквам триумф. Важно е да се гласоподава, тъй като всеки глас в наша поддръжка в действителност е глас за самостоятелна Варна, глас против скритите бизнес и корпоративни итнереси ", сподели Портних.

Кандидат-кметът на ГЕРБ добави още, че денем ще има социологически данни, които ще бъдат подвеждащи. В същото време обаче той означи, че всеки глас е значим - " без значение от преднината, с която водим към даден миг ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР