Канадската полиция откри петима мъртви от изстрели, включително три деца

...
Канадската полиция откри петима мъртви от изстрели, включително три деца
Коментари Харесай

3 деца, 1 възрастен убити при стрелба в Канада; ранената жертва оцелява

Канадската полиция откри петима мъртви от изстрели, в това число три деца и хипотетичния стрелец, в две резиденции на граничния град при положение, разказан във вторник като „ неописуема покруса “.

Жертвите бяха открити късно в понеделник в Сол Стейт. Мари, Онтарио, покрай кръстовището на три Големи езера, граничещи с Мичиган, на към 430 благи северно от Торонто, откакто полицията получи известия за навлизане с щурм. рана " в първото жилище. „ Стрелецът е избягал от региона преди идването на полицията “, се споделя в изказване на полицията.

изказване. „ Скръбта, пред която са изправени фамилиите, приятелите и околните на жертвите, е невъобразима. Сърцата ни са с тях. Тъй като нашата общественост скърби за тази покруса, приканвам всички да се пазят един от различен. Ако се борите или в случай че видите някой, който познавате, да се бори, апелирам, използвайте поддръжката за психологично здраве, налична в нашата общественост. “

Пишейки в обществените медии, кметът Матю Шумейкър назова стрелбата „ неописуема покруса “.

В обява в обществените медии във вторник полицията прикани обществеността да се въздържа от позвъняване в полицията, с цел да научи повече за стрелбата.

„ Макар да разбираме, че нашата общественост се пробва да осмисли скорошните трагични събития, молим да се въздържате от позвъняване на нашата неспешна/служебна линия, с цел да поискате повече информация по отношение на случаите “, пишат от полицията. „ Ще публикуваме актуализации, когато следствието ни разреши, както на нашия уеб страница, по този начин и посредством обществените медии. Благодарим ви, бъдете в сигурност и се грижете един за различен. “

Според държавни данни закононарушенията с оръжие в Канада са намалели от 2020 година до 2021 година, което съставлява „ дребна част от всички насилствени закононарушения “. Но стрелбите са повече отпреди десетилетие.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР