Канадската певица Селин Дион отмени и отложи редица свои концерти

...
Канадската певица Селин Дион отмени и отложи редица свои концерти
Коментари Харесай

Селин Дион и синдромът на скованата личност: Певицата страда от заболяване, което пречи на пеенето ѝ

Канадската певица Селин Дион анулира и отсрочи редица свои концерти поради проблеми, свързани с " доста рядко неврологично заболяване ", което се отразява на пеенето ѝ, оповестява " Франс прес ".

В петминутно видео, оповестено в профила ѝ в Instagram на френски и британски език, Дион споделя, че се бори със здравословни проблеми " отдавна ".

" Наскоро ми сложиха диагноза на доста рядко неврологично разстройство, наречено синдром на скования човек, което визира към един на милион души ", споделя тя.

То кара мускулите ѝ да се свиват неконтролируемо и води до конвулсии, които " засягат всеки аспект от всекидневието ми, от време на време предизвикват компликации при вървене ". По думите ѝ то затруднява пеенето ѝ, което значи, че тя няма да може да изнесе плануваните за следващата година концерти в страни от Европа.

" С болежка ви споделям, че през днешния ден това значи, че няма да съм подготвена да възобновя турнето си в Европа през февруари. "

Тя сподели, че е подкрепяна от децата си и екип от лекари, с цел да усъвършенства положението си, само че признава, че се " бори " с заболяването си.

" Единственото, което знам, е да пея. Това е, което съм правила през целия си живот и това е, което обичам да върша най-вече ", споделя Селин Дион.

През 2014 година певицата съобщи, че стопира кариерата си " за неопределен срок ", откакто стана ясно, че брачният партньор ѝ Рене Анжелил води борба с рака. Изявите ѝ бяха обновени година по-късно, само че последваха още спирания. В последна сметка тя се завърна със студийния албум Courage през 2019 година, по който работи с други известни реализатори като Сиа, Сам Смит и Дейвид Гета.

Тя благодари на почитателите си за поддръжката и акцентира, че сега няма различен избор, с изключение на да се концентрира върху здравето си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР