Канада направи огромна крачка към първото си класиране за световно

...
Канада направи огромна крачка към първото си класиране за световно
Коментари Харесай

Канада победи САЩ и доближи Катар 2022

Канада направи голяма крачка към първото си класиране за международно състезание от 36 години насам, откакто надделя Съединени американски щати с 2:0 в квалификациите в зона КОНКАКАФ.

Попадения на Кайл Ларин след едвам седем минути игра и на Сам Адекугбе в добавеното време на срещата осигуриха трите точки за „ кленовите листа “, с цел да усилят преднината на отбора на върха в класирането. Непобедените канадци са с 22 точки, като се откъснаха на четири пред втория Съединени американски щати, при четири оставащи мача до края на квалификациите.

Канада е на път да стигне международните финали за едвам повторно в своята история след достигането до първенеца на планетата в Мексико през 1986. Мексико е на трета позиция в таблицата, с еднакъв брой точки със Съединени американски щати, след нулевото тъждество с Коста Рика в Мексико Сити. Първите три тима се класират непосредствено за финалите в Катар в края на тази година.

В други мачове в неделя, класиралият се за Мондиала в Русия преди четири години Панама влезе в зоната за място в Катар след домашен триумф над Ямайка с 3:2. Панамците са четвърти със 17 точки, на една зад Съединени американски щати и Мексико. Хондурас отстъпи на Ел Салвадор с 0:2 като хазаин и остава без победа в квалификациите. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР