Кампанията по прием на ученици в Немско училище София за

...
Кампанията по прием на ученици в Немско училище София за
Коментари Харесай

В ход е кампанията за прием на ученици в Немското училище в София

Кампанията по банкет на възпитаници в Немско учебно заведение София за образователната 2018 / 2019 година започва на 01.02.2018 година и ще завърши на 28.02.2018 г . Формуляр за кандидатстване и информация за процедурата по банкет са налични на уеб страницата в раздел " Прием на нови възпитаници “, оповестяват от учебното заведение.

Приемат се възпитаници във всички класове – от предучилището до 12 клас;

За предучилищната група (1-ва степен на предучилището) познанията по немски език са преимущество, само че не са задължителни;

За предучилищния клас (2-ра степен на предучилището) се изискват обикновени знания по немски език;

От 1-ви клас нагоре нарастват и условията към равнището на притежаване на немски език на децата в сътветствие с класа, за който аплайват.

Немско учебно заведение София е частно учебно заведение, учредено през 2008 година То е едно от към 140 Немски учебни заведения в чужбина (DAS-Schulen) и се подкрепя от немската Централа за учебно дело в чужбина. В учебното заведение се преподава на немски език, като образователният развой е съгласуван с немската просветителна система. В момента 312 ученика от предучилището до 12 клас (германска матура) посещават учебното заведение. То е ситуирано на територията на Посолството на Федерална република Германия в София. В класовете има приблизително до 16 ученика. Преподавателите в Немско учебно заведение София са към 50.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР