Кампаниите в търговските центрове, свързани с традиционния Черен петък, тази

...
Коментари Харесай

Асоциацията на моловете поиска дълъг Черен петък, за да не се струпват хора |

Кампаниите в комерсиалните центрове, свързани с обичайния Черен петък, тази година да бъдат извършени в по-дълъг интервал от време, а освен в един ден. Това предлага на търговците Българската асоциация на ритейл центровете в страната ни за да се скупчване на доста хора на едно и също място едновременно.

„ Членовете на асоциацията – това са 11 от огромните молове в страната – към този момент сме планували промоциите, обединени в Черен петък да бъдат извършени разпръснато, даже и допълнително от една седмица. Някои от тях дори към този момент са оповестени. Всеки търговски център взема решение по какъв начин тъкмо да стане това, само че всички имаме потребност от една такава смяна, с цел да подсигуряваме сигурност “ – сподели Манол Гойгаджиев, ръководител на асоциацията на моловете.

Подобна мярка ще даде опция на потребителите да се възползват от пониженията и да пазарят дейно и колкото може по-комфортно.

От моловете са взели съществени ограничения за стерилизация и обезпечаване на отдалеченост, следи се и за спазването на ограниченията от страна на потребителите, те също по този начин биват подканяни да употребяват дезинфектант при влизане. В комерсиалните центрове е повишен притокът на пресен въздух, промяната на въздушните филтри се прави по-често. Всички действия са съобразени с условията и рекомендациите на здравните управляващи, с цел да се обезпечи оптимално безвредна и удобна среда за извършване на покупки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР