Камил Васкес, изненадващата звезда от правния екип зад Джони Деп,

...
Камил Васкес, изненадващата звезда от правния екип зад Джони Деп,
Коментари Харесай

Джони Деп и Камил Васкес - отново рамо до рамо

Камил Васкес , изненадващата звезда от правния екип зад Джони Деп, която спомогна за успеха в делото за клюка против Амбър Хърд, още веднъж ще съставлява артиста в съда.

Заедно с колегата на Brown Rudnick Рандал Смит, Васкес се заема с новото дело за телесна щета, заведено против артиста от Грег " Роки " Брукс. Последният упорства, че преди пет години Джони Деп го е блъснал на снимачната площадка на кино лентата " Град на неистини ".

Инцидентът се случва през април 2017 година и Грег Брукс споделя, че дейностите на артиста са били " умишлени и злонамерени " и са имали за цел да го накарат " да претърпи оскърбление ".
 Джони Деп, Грег Брукс и ще се наложи ли на артиста да стартира нов правосъден развой
Нови неприятности за Джони Деп

Кой и за какво желае да съди този път артиста

Твърди се също, че " проблемите с алкохола и нравът на Джони Деп основават враждебна, злоупотребяваща и рискова работна среда ".

Грег Брукс упорства, че е бил уволнен от продукцията, когато не е подписал личното си освобождение, с което е трябвало да се откаже и от правото си да съди Джони Деп за случая.

Johnny Depp with Rocky Brooks after that alleged altercation on set of City of Lies.
— Jax (@TheNamesQ)
Според правните документи, юристите на Джони Деп не отхвърлят, че го е блъснал, само че настояват, че пострадванията му се дължат на " самозащита/отбрана и че Брукс е " предизвикал " дейностите, което е довело до личните му пострадвания. Делото е планувано да стартира на 25 юли във Върховния съд на окръг Лос Анджелис под председателството на арбитър Холи Фуджи.

От Independent напомнят, че след процеса за клюка на Амбър Хърд в окръг Феърфакс, Вирджиния, Камил Васкес беше нараснала в сътрудник в адвокатската адвокатска фирма Brown Rudnick .
 Камил Васкес, Brown Rudnick и покачването ѝ след делото на Джони Деп
Какво завоюва адвокатката на Джони Деп от делото

Камил Васкес - нагоре и единствено нагоре

През седемте седмици на съвещанието на съда Васкес се трансформира в нещо като звезда за многочислените поддръжници на Джони Деп в правосъдната зала и онлайн.
 Снимка 577810

Нейният неотстъпчив пресечен разпит на някогашната брачна половинка на артиста, множеството възражения против разпитите от юристите на Амбър Хърд и острата заключителна тирада бяха измежду най-запомнящите се моменти от процеса.

След като почитателите обърнаха внимание на някои интимни моменти сред Камил Васкес и Джони Деп, имаше бурни спекулации за връзка сред двамата. Те обаче бързо бяха опровергани от адвокатката.

В Good Morning America по ABC Камил Васкес сподели, че е " поразително " да се трансформира в звезда на обществените медии за една нощ.
 Снимка 577811

" Беше сюрреалистично и в случай че би трябвало да бъда почтена, малко изненадващо ", сподели тя. " Но в случай че мога да бъда ентусиазъм за младите дами, които желаят да постъпят в юридическо учебно заведение, да учат и да работят старателно, тогава всичко си заслужаваше . "

Обявявайки новината за покачването й в сътрудник седмица след присъдата, ръководителят и основен изпълнителен шеф на Brown Rudnick Уилям Балдига споделя: " Радваме се да приветстваме Камил като сътрудник в адвокатската фирма. Смятахме да я повишим в края на нашата фискална година. Но представянето на Камил по време на процеса на Джони Деп потвърди на света, че тя е подготвена да направи тази последваща стъпка в този момент. Ние сме необикновено горди с нея и чакаме с неспокойствие какво ще реализира като най-новия ни сътрудник. "
 Камил Васкес, Джони Деп и за какво адвокатката му се трансформира в интернет звезда
Адвокатката на Джони Деп, за която всички приказват

Коя е Камил Васкес

" Радвам се, че Brown Rudnick ми гласоподава цялостно доверие, като ме направиха сътрудник ", споделя след това Камил Васкес. " Гордея се с неповторимо надарения екип, който имах привилегията да управлявам, който е образец за работа в екип и съдействие, и с неспокойствие чакам да продължа да представям културата на достиженията на Brown Rudnick. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР